Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Δυστυχώς ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεμπάμπης βιάστηκε να μας κατηγορήσει, για άλλη μια φορά άδικα.

Πάρος 6-8-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεμπάμπης βιάστηκε να μας κατηγορήσει, για άλλη μια φορά άδικα. Είπε «…Η συντεχνία  δεν  χρειάστηκε  να μάθει,  τι  πραγματικά έγινε, αλλά   με  μονόπλευρη πληροφόρηση   από  τον  πρόεδρο της, άρχισε  να  καταγγέλλει, αλλά  και  όταν  έμαθε  και  εξεπλάγη, για  την  λάθος ενημέρωση, καμιά διόρθωση,  τίποτα  για  την  υπάλληλο,…». Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι:
1.      Τον ΣΕΟΤΑΠΑ για το τελευταίο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι για διεκδίκηση συντεχνιακών συμφερόντων καθώς συμμετείχαμε στις κινητοποιήσεις για την υγεία, στη Δημοτική Επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες, στη συνέλευση του «Σπιτιού του Δασκάλου», στην ομάδα του αγροκηπίου, κάναμε προτάσεις για την άμεση αξιοποίηση του αγροκηπίου, για τη δημιουργία πολυιατρείου, για την επαναφορά του αεροπλάνου αεροδιακομηδών, πρωτοστατήσαμε στη δημιουργία του Συντονιστικού των εργαζομένων Πάρου - Αντιπάρου και λάβαμε μέρος σε πάμπολλες κοινωνικές κινητοποιήσεις οι οποίες δεν αφορούσαν συντεχνιακά συμφέροντά μας. Μάλιστα κάποια στιγμή κατηγορηθήκαμε από μερίδα συναδέλφων μας ότι δεν ασχολούμαστε με τα εργασιακά προβλήματά μας γιατί έχουμε απορροφηθεί από τα κοινωνικά.


2.      Ο κ. Κεμπάμπης επίσης πρέπει να καταλάβει ότι το ΔΣ του Συλλόγου μας είναι συλλογικό όργανο και η λειτουργία του εντάσσεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Κυρίαρχης Γενικής Συνέλευσης. Όταν, λοιπόν, εξαιτίας των άστοχων χειρισμών του, έχουμε εξαγγείλει Γενική Συνέλευση είμαστε υποχρεωμένοι να ακούσουμε και στη συνέχεια να εκτελέσουμε. Άρα λοιπόν το ΔΣ δε στηρίχτηκε μόνο στον Πρόεδρό του αλλά στη συνέχεια άκουσε και τις τοποθετήσεις όλων των εργαζομένων που συμμετείχαν στη συνάντηση της περιβόητης Πέμπτης τους οποίους ο Δήμαρχος δεν είχε καλέσει στη συνάντηση της Παρασκευής.
Και απ’ ότι φαίνεται κ. Κεμπάμπη καλά κάναμε και περιμέναμε να ακούσουμε και όλες τις άλλες απόψεις των εργαζομένων γιατί αποδείχθηκε ότι τελικά η ανακοίνωσή μας ήταν δίκαιη μέχρι κεραίας.
Επίσης ο Αντιδήμαρχος μας λέει ότι, «Aπό  τον χειμώνα υπάρχει πρόβλημα  στην  λειτουργία  του  δήμου, με  τους  εργολάβους,  μηχανικούς, σιδεράδες, έμπορους, χονδρέμπορους, εστιάτορες  και  γενικά  με  επαγγελματίες οι  οποίοι συνεργάζονται   με  τον  δήμο Πάρου, διότι  δεν  τους  πληρώνει  ο  δήμος» υπονοώντας ότι η λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας είναι αργή και ελλιπής. Ενημερώνουμε, λοιπόν, τον κ. Κεμπάμπη, ο οποίος ως Αντιδήμαρχος μιας διοίκησης οφείλει να γνωρίζει, ότι το πρόβλημα λειτουργίας της Οικονομικής Υπηρεσίας υπάρχει, εντεινόμενο με γεωμετρική πρόοδο, από το Σεπτέμβρη του 2014 που συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος διευθυντής. Η πολύ κακή διαχείριση του ζητήματος, παρά τις προειδοποιήσεις και από τις αρμόδιες υπηρεσίες και από το Σύλλογό μας, ανήκει ολοκληρωτικά στη διοίκηση της οποίας είναι σήμερα μέλος.
Σε ότι αφορά τις βρισιές και τις απρέπειες που ακούστηκαν την περιβόητη Πέμπτη από κάποιους παρευρισκόμενους, τις καταδικάζουμε ευθαρσώς και de facto από όπου κι αν προέρχονται αλλά σημειώνουμε ότι η πηγή της κατρακύλας ήταν ο πολύ κακός χειρισμός των θεμάτων από τον Αντιδήμαρχο.

Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: