Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Καλό κουράγιο συμπολίτες μου


Γράφει ο Μιχάλης Ρουμπάνος, κοινοτικός σύμβουλος Παροικιάς

Σκέψεις μου για όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Πάρου λίγο πριν τα γενέθλιά του ενός έτους διακυβέρνησης της Δημ. Αρχής. 

Μια καλή νοικοκυρά για να φτιάξει ένα καλό γλυκό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει μαζέψει τα καλύτερα υλικά.

 Όταν τα υλικά είναι μαζεμένα την τελευταία στιγμή από δω κι από εκεί χωρίς προγραμματισμό με δύο το πολύ τρία να τηρούν προϋποθέσεις ποιότητας τότε το αποτέλεσμα θα είναι άσχημο με τελικό αποδέκτη τους καλεσμένους που θα το δοκιμάσουν.

 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει δυστυχώς και στον Δήμο Πάρου.

 Η ανάγκη επανεκλογής του Δημάρχου τον υποχρέωσε να μαζέψει προεκλογικά όποιον έβρισκε μπροστά του, που του έλεγε ναι σε όλα, με στόχο να κλείσει το ψηφοδέλτιο για να είναι τυπικός με το γράμμα του Νόμου. 

Αλλά έρχεται και το μετά που τον βρίσκει απροετοίμαστο και έρμαιο των εξελίξεων. 

Δυστυχώς δεν το κατάλαβε τότε μια μικρή μερίδα πολιτών του νησιού που αδιαφορεί για την πορεία του και που είναι και ο ρυθμιστής των εκλογικών εξελίξεων, και με το σύνθημα (Οι Κουμμουνιστές θα μας διοικούν;) κατάφερε την παρά φύσιν επανεκλογή του και το (Επιμένουμε στην Πράξη) αρχίζουν τώρα να το καταλαβαίνουν όλοι στην καθημερινότητα τους και στο πετσί τους.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή της τραγωδίας χωρίς να έχουμε δει τίποτα ακόμα .. 

Αν προσθέσουμε άλλα τρία χρόνια καταλαβαίνετε τα επακόλουθα. Ωχ ωχ ωχ μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κόμπος στο στομάχι και με λούζει κρύος ιδρώτας. Η μόνη ελπίδα είναι η τύχη που και αυτή είναι αμφίβολη. Καλό κουράγιο συμπολίτες μου και με τις υγείες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: