Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ Μ. ΚΩΒΑΙΟ


                                                                                                                     
  
Πάρος 20-8-20


Κύριε Δήμαρχε,

Απομένουν δυο περίπου βδομάδες για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και με τα όποια τελικά μέτρα αποφασιστούν.

Σας είναι γνωστά τα τεράστια στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες σχολικές μονάδες του νησιού μας όπως το 3ο Νηπιαγωγείο και το Γυμνάσιο Παροικιάς.

Παρά τις αποφάσεις που έχουμε προκαλέσει ως δημοτική παράταξη και τις σχετικές ερωτήσεις που σας έχουμε υποβάλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκκρεμούν σαφείς απαντήσεις ακόμα:

1. Ποιες ενέργειες έχετε κάνει εδώ και οκτώ περίπου μήνες από την λήψη της σχετικής απόφασης του ΔΣ για την προμήθεια των απαραίτητων προκάτ αιθουσών για το Γυμνάσιο Πάρου.

2. Σε ποιες ενέργειες έχετε προχωρήσει για τις απαραίτητες συντηρήσεις και επισκευές, όπως και την έγκριση καταλληλότητας του «Σπιτιού του Δασκάλου» για την λειτουργία του ως παραρτήματος του 3ου Νηπιαγωγείου.

Επίσης να μας γνωρίσετε αν έχετε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από Ν. 4713/2020 άρθρο 34 παρ. 1, σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων ώστε να εξασφαλιστεί το απαραίτητο προσωπικό όχι μόνο για την καθαριότητα των αιθουσών αλλά και για όλους τους άλλους σχολικούς χώρους (αύλιους χώρους, εργαστήρια, γυμναστήρια, τουαλέτες κλπ), πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό λόγω πανδημίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: