Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Πάρτε πίσω τα μέτρα που έβαλαν στο κάδρο το νησί μας.



Κύριοι της Κυβέρνησης,

Ήταν άδικο για μας τους παριανούς αυτό που από σκοπιμότητα (;) πράξατε.

Βάλατε στο κάδρο ένα σημαντικό τουριστικό  προορισμό των Κυκλάδων, τον στοχοποιήσατε στο πανελλήνιο και διεθνώς, χωρίς να πείτε λέξη για τον αριθμό των κρουσμάτων που εντοπίσατε στο νησί.

Όταν χθες στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης , ανακοινώσατε 3 μόνο κρούσματα στις Κυκλάδες χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο ή σε ποια νησιά εντοπίστηκαν, με περισσή ευκολία και  ανευθυνότητα φορέσατε μάσκα στην Πάρο και ρημάξατε την οικονομία του νησιού.

Γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι τουρισμός με μάσκα στις παραλίες δε γίνεται.

Πάρτε πίσω τουλάχιστον το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και τις παραλίες του νησιού.

Και εσύ, Δήμαρχε, που παραμένεις θεατής, βγες μπροστά και οργάνωσε μαζικές διαμαρτυρίες και υπερασπίσου αυτούς που παλεύουν καθημερινά για τον άρτο τον επιούσιο.

Υπερασπιζόμαστε τα μέτρα προστασίας που υπαγορεύει η κοινή λογική και όχι τον παραλογισμό που προκύπτει από υπερβολικό φόβο ή άλλες σκοπιμότητες.

Ναι στις αποστάσεις, στο καλό πλύσιμο των χεριών, στη μάσκα στους εσωτερικούς χώρους και στην αυστηρή αστυνόμευση. Όχι όμως και μάσκα στους δρόμους και τις παραλίες.

Άλλωστε ο κόσμος που παραθερίζει στο νησί, φροντίσατε και αραιώνει με μεγάλη ταχύτητα και αρχές Σεπτεμβρίου θα μείνουμε μόνοι και εγκαταλειμμένοι για πολλοστή φορά από το κράτος των Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: