Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Δώστε αναλυτικά στοιχεία για τα κρούσματα της Πάρου.



Φωτογραφία από τη σημερινή άφιξη του ΔΗΛΟΣ στην Πάρο.

Πήρατε μέτρα που καταστρέφουν τους επιχειρηματίες του τουρισμού και κατ΄επέκταση την οικονομία του νησιού, χωρίς να ανακοινώσετε τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ανεπίσημα κυκλοφορούν διάφορα, που όμως δεν δικαιολογούν τα μέτρα.

Εάν επιλέξατε την Πάρο, παραμονή της εορτής της Παναγίας, για να τρομοκρατήσετε τα γύρω νησιά και να υποχρεώσετε μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες να συμμορφωθούν με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, εξηγείστε μας το λόγο της επιλογής.

Στο μεταξύ οι επισκέπτες μας όπως πληροφορηθήκαμε, πηγαίνουν στα πρακτορεία και αλλάζουν τα εισιτήριά τους για να αναχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν από την Πάρο για τον Πειραιά, ενώ κάποιοι άλλοι που είναι αριθμητικά λιγότεροι βγάζουν εισιτήρια για άλλα κοντινά νησιά για να συνεχίσουν εκεί τις διακοπές τους.

Από τη σημερινή ακτοπλοϊκή κίνηση, προκύπτει ότι οι περισσότεροι επιβάτες έχουν προορισμό τη Νάξο και όχι την Πάρο, ενώ πριν από την ανακοίνωση των μέτρων συνέβαινε το αντίστροφο.

Στο μεταξύ μας πληροφόρησαν ότι νεαρά άτομα που παραθερίζουν στην Πάρο, παίρνουν το βραδινό δρομολόγιο για Νάξο, διασκεδάσουν εκεί και επιστρέφουν στην Πάρο την άλλη μέρα το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: