Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Και τώρα ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας και ας δούμε τι θα κάνουμε με την Πάρο.



Η κουτσουρεμένη φετινή σαιζόν τέλειωσε ή καλύτερα μας την τέλειωσαν.

Όσοι παραθεριστές παραμένουν στον νησί με ή χωρίς μάσκα, είναι οι ψύχραιμοι, που δεν έπεσαν θύματα της κυβερνητικής τρομοκρατίας και της τρομολαγνίας των καναλιών.

Όσον αφορά τις νέες αφίξεις, φτάσαμε να έχει περισσότερες το Κουφονήσι πάρα η Πάρος.

Και τώρα, μετά τη ζημιά που προκάλεσε στο νησί, το κράτος των Αθηνών εξαντλεί όλο του το ενδιαφέρον στην οχύρωση του λεκανοπεδίου από τον κορονοϊό και αφήνει την Πάρο να τα βγάλει πέρα μόνη της και στο υγειονομικό και το οικονομικό πρόβλημα, που άλλοι μας προκάλεσαν και στο οποίο έχει προστεθεί και η ρύπανση που προκαλεί το ΣΑΜΙΝΑ.

Με ανύπαρκτη τη δημοτική αρχή στα δύσκολα, εμείς οι κάτοικοι της Πάρου καλούμαστε να διασώσουμε ότι μπορεί να διασωθεί αρχής γενομένης από την προστασία της υγείας μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζουμε πόσα κρούσματα υπάρχουν στην Πάρο, σε ποια σπίτια διαμένουν και εάν εφαρμόζεται η προβλεπόμενη καραντίνα.

Για τα κρούσματα που εντοπίζονται στον Πειραιά ή την Αθήνα και έχουν «προέλευση» την Πάρο, ας τα ψάξει ο μοιραίος κ. Χαρδαλιάς, που δεν μας δίνει νούμερα και ο λαϊκιστής κ. Πατούλης.

Προμηθευόμαστε επαρκή αριθμό test ανίχνευσης του κορονοϊού για κάθε ενδεχόμενο και με όποιο τρόπο μπορούμε και εμβολιαζόμαστε εγκαίρως όλοι με το εμβόλιο της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου.

Ξεκινάμε διαμαρτυρίες για την απαράδεκτη αδιαφορία και εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας με ή χωρίς τη δημοτική αρχή.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μακριά και πέρα από τις όποιες διαφορές μας, με μοναδικό κριτήριο τη διαθεσιμότητά μας και την αγωνιστική μας διάθεση για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε την υγεία μας.

Οργανωνόμαστε.

Χωρίς οργάνωση δεν θα πετύχουμε τίποτε απολύτως και θα είμαστε εσαεί οι παρίες της όποιας εξουσίας.

Η κατάθεση καημών και στείρων αντιπαραθέσεων μέσω του διαδικτύου πρέπει να τελειώνει. Το διαδίκτυο αποτελεί δύναμη, μόνο αν χρησιμοποιηθεί στην προκειμένη περίπτωση ως μέσο πληροφόρησης για προτάσεις με αγωνιστικό περιεχόμενο, για ειδοποιήσεις και γενικότερα για τον συντονισμό της δράσης μας.

Δεν είναι μόνο η προστασία της υγείας μας, είναι η οικονομική κρίση που απαιτεί προετοιμασία για να την αντιμετωπίσουμε, είναι το ΣΑΜΙΝΑ που συνεχίζει να ρυπαίνει τις ακτές μας, είναι η έγκαιρη προετοιμασία του νησιού για να μην πάει χαμένη και η τουριστική σαιζόν του 2021.


Δεν υπάρχουν σχόλια: