Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Νίκος Μωραϊτης, στιχουργός: "Έκλεισαν την Πάρο χωρίς κρούσματα."





ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ

του Νίκου Μωραΐτη

Τα μάθατε;

Έκλεισαν την Πάρο χωρίς κρούσματα. Έκαναν τεστ στο νησί, μηδέν κρούσματα, έκαναν τεστ μόλις οι τουρίστες γύριζαν από την Πάρο στην Αθήνα, πολλά κρούσματα! Θαύμα, θαύμα!

Επίσης, δε λένε πόσα κρούσματα έχουν τα νησιά για να μη στοχοποιηθούν άνθρωποι. Γιατί αν πεις πχ «έχετε 50 κρούσματα» ώστε να ξέρουν ο δήμαρχος, οι Αρχές, οι νοσηλευτές, οι πολίτες, τότε στοχοποιείς ανθρώπους. Θαύμα, θαύμα!

Επίσης, δε φταίει ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων, γιατί ήρθαν 2,5 εκατομμύρια τουρίστες σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων, έκαναν τεστ σε μερικές χιλιάδες και… δε βρήκαν πολλά κρούσματα. Θαύμα, θαύμα!

Όλα αυτά τα είπε ο μάτσο επικεφαλής της πολιτικής προστασίας, που σας φωνάζει και αυτό σας φαίνεται… πολύ σέξι.

Ο ίδιος που είπε ότι δεν έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Εύβοιας γιατί θα είχαμε εκατόμβη νεκρών και ότι το 112 είναι μόνο για εκκένωση, αλλά μετά το 112 άρχισε να στέλνει μήνυμα δια πάσαν νόσο , θαύμα, θαύμα!

Ο ίδιος που αν είχε μείνει κανάλι και μεγαλοδημοσιογράφος ξεμπούκωτος, θα τον είχε περιλάβει και θα τον είχε κάνει να ανακαλέσει όσα είπε σε λίγες ώρες αλλά τώρα σιωπή, θαύμα, θαύμα!

Αν με όλη αυτή την κοροϊδία, αν με όλη αυτή την υποτίμηση της στοιχειώδους νοημοσύνης ενός λαού δε νιώθετε σήμερα από ζώα ως αντικείμενα, τότε αυτό κι αν είναι θαύμα θαύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: