Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δήμαρχε, η επιστολή σου στάλθηκε κατόπιν εορτής.






Τα μέτρα που ρήμαξαν την οικονομία του νησιού,
λες και η Πάρος ήταν η πηγή της διασποράς, έπρεπε Δήμαρχε, να καταγγελθούν αμέσως, την ίδια στιγμή που ανακοινώθηκαν, δηλ. στις 14 και όχι στις 17 Αυγούστου που αποφάσισες και έστειλες την επιστολή στον Κικίλια.

Και είχες την ευκαιρία να το κάνεις, γιατί είχες φιλοξενούμενη την Υφυπουργό Υγείας, μέσω της οποίας και τον αριθμό των κρουσμάτων στο νησί θα μπορούσες να πληροφορηθείς και το παρασκήνιο που υπήρξε και που είχε ως αποτέλεσμα την στοχοποίηση της Πάρου.

Όμως προφανώς υποβάθμισες (συνειδητά;) το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς που θα προκαλούσαν τα μέτρα και όταν διαπίστωσες, εκ των υστέρων, το μέγεθος των αντιδράσεων του επιχειρηματικού κόσμου της Πάρου, έστειλες με μεγάλη καθυστέρηση μια επιστολή για να ρίξεις στάχτη στα μάτια, σε ένα κόσμο που ήδη πληρώνει βαρύ οικονομικό τίμημα με κλεισίματα μαγαζιών και απολύσεις του προσωπικού τους.

Εν ολίγοις προτίμησες να μην στενοχωρήσεις τους κομματικούς και κυβερνητικούς σου φίλους, αδιαφορώντας για το οικονομικό πρόβλημα που προκλήθηκε στο σύνολο της οικονομίας του νησιού.

Είχες τη δυνατότητα λόγω της θεσμικής σου ιδιότητας πολλά να πράξεις και δεν έπραξες τίποτα το ουσιαστικό.

Οι φωτογραφίες με κυβερνητικά πρόσωπα και η επικοινωνιακή πολιτική, όταν δεν συνοδεύονται με ενέργειες ουσίας, δεν λύνουν προβλήματα, αντίθετα τα καθιστούν οξύτερα και δυσκολότερα στην επίλυσή τους.

Στο μεταξύ τα καράβια της ακτοπλοΐας αδειάζουν τους τουρίστες στη γειτονική Νάξο καθημερινά, και όχι σε ένα νησί που η μάσκα είναι υποχρεωτική ακόμα και στις παραλίες .


Δεν υπάρχουν σχόλια: