Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Μαυροκέφαλος: Ο Κώστας Μπιζάς είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να μας απαλλάξει από την πολύχρονη διοίκηση Κωβαίου.

 


Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αυτών των εκλογών είναι η συμμετοχή πολλών και αξιόλογων νέων στα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων.

Προ ημερών δέχτηκα μια επίσκεψη στο σπίτι μου ενός νέου συμπατριώτη μας, που κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπιζά.

Πρόκειται για το Γιάννη Μαυροκέφαλο, με σπουδές στα οικονομικά και τα ναυτιλιακά σε Ελλάδα και εξωτερικό, που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί μας, του οποίου οι οικογενειακές ρίζες είναι πολύ βαθιές.

Ακούει στο όνομα του παππού του Γιάννη Μαυροκέφαλου, παλιού θαλασσοδαρμένου ναυτεργάτη, με τον οποίο με συνέδεε δυνατή φιλία και τον οποίο επισκεπτόμουν συχνά στο σπίτι του στο Κερατσίνη, όταν ζούσα στην Αθήνα.  

Αδελφή του παππού του ήταν η αγαπημένη μου Ευαγγελία Καστρουνή, η Μάνα του Σωτήρη και η Φεβρωνία, που από παιδούλα υπηρέτησε μέχρι το τέλος της, ως μοναχή, τη Μονή του Δάσους και τον τοπικό μας Άγιο Αρσένιο.

Είχα μαζί του ένα γόνιμο διάλογο, από τον οποίο διαπίστωσα πόσο καλά γνωρίζει την παριανή πραγματικότητα και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά μας.

Μεγάλη η διάθεσή του για προσφορά, με νεανική ορμή που εντυπωσιάζει και με κινηματικές αντιλήψεις, όπως αποδείχτηκε από τις συμμετοχή του στο κίνημα για τις παραλίες.

Τον ρώτησα γιατί κατεβαίνει με τον Μπιζά και μου απάντησε, ότι τον θεωρεί έντιμο, πιστεύει τη δημόσια δήλωσή του, ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και εκτιμά ότι είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να μας απαλλάξει από την πολύχρονη διοίκηση Κωβαίου.

Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στη προσπάθειά του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και ότι η τοπική αυτοδιοίκηση της Πάρου έχει ανάγκη από την νεανική του αγωνιστικότητα, όπως συμβαίνει και με τους άλλους νέους μας που συμμετέχουν σ΄αυτές τις εκλογές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: