Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η Μέση Ανατολή είναι πάλι καζάνι που βράζει

 



Τα παιδιά του Κάιν συνεχίζουν το έργο του προπάτορά τους και στις μέρες μας,στην ίδια περιοχή που ο αδελφός σκότωσε τον αδελφό του.

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή είναι πολύ σοβαρές σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές μιλούν για παγκόσμιο όλεθρο, εάν ξεφύγει η κατάσταση και εμπλέξει στρατιωτικές δυνάμεις όχι μόνο των κρατών που συνορεύουν με την εμπόλεμη ζώνη.

Ήδη στην περιοχή έχει συγκεντρωθεί και συγκεντρώνεται μεγάλη δύναμη πυρός.

Πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών των κρατών της Δύσης προσπαθούν να συγκρατήσουν την κατάσταση επισκεπτόμενοι τις πρωτεύουσες των γειτονικών χωρών, με εξαίρεση το Ιράν, που είναι ο ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ.

Η Ελλάδα έχει κάνει τις επιλογές της. Έχει μετατραπεί σε μια τεράστια αμερικανική βάση, από το Βορρά μέχρι το Νότο και τώρα μετατρέπεται και το αεροδρόμιο της Ελευσίνας σε κάτι ανάλογο λόγω των πρόσφατων γεγονότων.

Όλοι πλέον μιλούν για την επέμβαση των Ισραηλινών στη λωρίδα της Γάζας, που ίσως ξεκινήσει απόψε το βράδυ και όλοι φοβούνται την κλιμάκωση του πολέμου από το Ιράν και τα παρακλάδια του στο Λίβανο και τη Συρία.

Χτύπημα στο Ιράν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ εμπλέκει την Κίνα, που προμηθεύεται πετρέλαιο από το Ιράν και από κει και πέρα οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Εάν δεν ελεγχθεί η κατάσταση,  ο πόλεμος στην Ουκρανία θα μοιάζει με περίπατο κι ας σκοτώνονται καθημερινά δεκάδες Ουκρανοί και Ρώσοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: