Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ήταν μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση


Ήταν μια πολύ μεγάλη και ενθουσιώδης συγκέντρωση με έντονη την διάθεση του κόσμου να αλλάξει η διοίκηση στο Δήμο μας.  

Ο Κώστας Μπιζάς ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαχητική του παρουσία και  ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του διακοπτόμενος συνεχώς από χειροκροτήματα.

 Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ολοκληρώθηκε και ο προεκλογικός αγώνας και ξεκινάει από απόψε και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η μάχη του ψηφοδελτίου.

Δεν είναι εύκολη, αλλά είναι αποτελεσματική.

Κανένα σπίτι δεν πρέπει να μείνει χωρίς ψηφοδέλτιο. Υπάρχουν συμπολίτες μας, κυρίως προχωρημένης ηλικίας, που το έχουν ανάγκη και το περιμένουν. Τους δυσκολεύει το μέγεθος του ψηφοδελτίου και ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων.

Δεν γνωρίζουν πόσους υποψηφίους μπορούν να σταυρώσουν, δεν γνωρίζουν ότι ο σταυρός πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα μελάνης (μπλε ή μαύρο), δεν γνωρίζουν ότι ψηφίζουμε και για την Περιφέρεια.

Αύριο αφήνουμε το πληκτρολόγιο και μοιράζουμε το ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο βγάζει το δήμαρχο και όχι οι αντιπαραθέσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο.

Χτυπήστε πόρτες ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχουν επιλέξει άλλη δημοτική παράταξη.

Η ψηφοφορία είναι μυστική και κανένας δεν γνωρίζει τι εκβιασμοί και πιέσεις έχουν ασκηθεί  στον ψηφοφόρο.

Κώστα Μπιζά, εύχομαι το βράδυ της Κυριακής ο λαός της Πάρου να εκφράσει την προτίμησή  του στο πρόσωπό σου και να είσαι ο αυριανός δήμαρχος του νησιού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: