Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Προσφορά εξοπλισμού στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πάρου από το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Πάρου άρχισε να λειτουργεί το τρέχον σχολικό έτος στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου των Καμαρών. Η προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών του σχολείου μας είναι συνεχής και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον το σχολείο μας διαθέτει εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και εργαστήριο Η/Υ.

Για την πρόσφορά του εξοπλισμού του Εργαστηρίου Φυσικών επιστημών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και ιδιαίτερα την κ. Μαρίνα Μαρτίνου, της όποιας το προσωπικό ενδιαφέρον συνέβαλε στην άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του σχολείου.

Η δημιουργία του εργαστηρίου Η/Υ από την Σχολική Επιτροπή καθιστά εφικτή την λειτουργία του τομέα Πληροφορικής, του πρώτου τομέα που θα λειτουργήσει στο σχολείο μας από το επόμενο σχολικό έτος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιδήμαρχο κ. Σαρρή και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Μαλινδρέτο τόσο για την δημιουργία του εργαστηρίου όσο και για την άμεση ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες του σχολείου μας.

Οι έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας δεν μας έχουν επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του σχολείου και να προσκαλέσουμε τους θεσμικούς παράγοντες αλλά και τους πολίτες να επισκεφτούν και να γνωρίσουν το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις. Ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα να επέλθει σιγά σιγά η επιστροφή στην κανονικότητα και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στα σχέδια μας τα οποία έχουν ένα ξεκάθαρο στόχο:

Ένα σχολείο που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, ένα σχολείο ανοιχτό στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κεφάλας Φραγκίσκος ΠΕ04.02-Χημικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: