Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ με σημαντικά θέματα




Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Μ. Τετάρτη 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας και για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα 2ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου, αντλιοστασίων λυμάτων και Ε.Ε.Λ. της ΔΕΥΑΠ».

Θέμα 3ο: Έγκριση Μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης έργου: «Ολοκλήρωση αντικατάστασης κεντρικού δικτύου ύδρευσης από τη δεξαμενή Αγίας Υπακοής έως τη δεξαμενή Αγίων Αναργύρων Παροικίας».

Θέμα 5ο: Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος 2021.

Θέμα 6ο: Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Θέμα 7ο: Έγκριση ορισμού επιτροπής χαρακτηρισμού εδαφών για το έργο: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δρυού», σύμφωνα με το άρθρο 151 του Ν. 4412/2016

Θέμα 8ο: Έγκριση πρακτικού επιτροπής διερεύνησης τιμών για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα 9ο: Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα 10ο: Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων του αναπτυξιακού Προγράμματος «Α. Τρίτσης» και υποβολής στην πρόσκληση ΑΤ01 πρότασης χρηματοδότησης της πράξης: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα 11ο: Έγκριση πρότασης δωρεάς στον Οίκο Ευγηρίας Ποιμαντικής Μέριμνας «Παναγία Εκατονταπυλιανή».

Θέμα 12ο: Απόφαση αποδοχής ειδοποιητηρίου χρεών από την Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Πάρου.

Θέμα 13ο: Αιτήσεις – θέματα πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: