Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Παραλείψεις και συμπληρώσεις (με αφορμή την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου)


 

Στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος πρόκειται να εισηγηθεί τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής με στόχο την διεκδίκηση αιτημάτων σχετικά με το θέμα της υγείας, της ασφάλειας των πολιτών και του ανοίγματος της αγοράς εν μέσω πανδημίας.

Το θέμα προέκυψε έπειτα από πρόταση της δημοτικής αντιπολίτευσης στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου, που υιοθετήθηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων και από το Δήμαρχο.

Αν θυμόμαστε καλά στην εισήγησή του ο Κώστας Ροκονίδας παρέλειψε να προτείνει και τη συμμετοχή δύο δραστήριων συλλόγων του νησιού μας.

Πρόκειται για το σύλλογο των Φίλων του Κέντρου Υγείας και το σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς.

Αντίθετα πρότεινε τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου που είναι και παραμένει ανενεργός εδώ και αρκετά χρόνια.

Επειδή εκτιμούμε ότι η παράλειψη δεν ήταν σκόπιμη, προτείνουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο τη συμμετοχή στην Συντονιστική Επιτροπή εκπροσώπων και των δύο προαναφερθέντων συλλόγων.

Εμείς μάλιστα θα προχωρούσαμε ένα βήμα ακόμη και θα προτείναμε τη συμμετοχή εκπροσώπων και από τις τοπικές κομματικές οργανώσεις.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει δείξει αποδεδειγμένα ευαισθησία στο θέμα της υγείας, όπως και η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και η Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις της κρατάει πάντοτε στην επικαιρότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία στο νησί μας.

Πάντως, όπως και να έχει, εμείς θα στηρίξουμε την κοινή προσπάθεια, αφού η δημόσια υγεία αφορά όλους μας χωρίς καμιά εξαίρεση. Μας αρκεί να έχει διάρκεια και κινηματικά χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: