Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Μας καταστρέφουν και εμείς … «άδομεν»

 



Όταν χθες και σήμερα η Νάξος είχε συνολικά 10 κρούσματα, η Σαντορίνη 8, η Μύκονος 5, η Μήλος 2, η Πάρος 2 και η Κύθνος 1, αυτό σημαίνει, ότι τα τουριστικά νησιά του νομού μας κινδυνεύουν να κατακλυστούν από την πανδημία, όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα.

Στην Πάρο τις τελευταίες 11 μέρες είχαμε 21 ενεργά κρούσματα και άγνωστο αριθμό ασυμπτωματικών.

Επειδή η πανδημία θυμίζει ρώσικη ρουλέτα και κανένας μας δεν είναι σίγουρος, καιρός είναι να αφυπνιστούμε από την απάθεια που μας διακρίνει και να αντιδράσουμε.

Εάν η δημοτική αρχή δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχουμε, εάν η δημοτική αντιπολίτευση περιορίζεται σε ανακοινώσεις, καταγγελίες και συνεδριάσεις που καταλήγουν σε αποφάσεις που δεν εκτελούνται  ή σε άνευρες συγκεντρώσεις, κάποιοι από εμάς ας πάρουν πρωτοβουλίες, αρχής γενομένης με μια συγκέντρωση στο αεροδρόμιο που αποτελεί βασική πηγή εισαγόμενων κρουσμάτων, αλλά και σε άλλες δυναμικές ενέργειες που θα υποχρεώσουν το κράτος των Αθηνών να ασχοληθεί με την τοπική κοινωνία της Πάρου και με τις Κυκλάδες γενικότερα.

Οι φίλοι του διαδικτύου καιρός είναι να ασχοληθούν σοβαρά με τον κίνδυνο που διατρέχουμε και να αναλάβουν δυναμικές πρωτοβουλίες.

Διαφορετικά θα θρηνήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα και την καταστροφή της φετινής τουριστικής κίνησης που θα πλήξει το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νησιού μας.

Ο χρόνος κυλά σε βάρος μας και κάθε μέρα που περνά χωρίς ουσιαστικές ενέργειες θα πληρωθεί πολύ ακριβά.  Ας αντιδράσουμε όσο είναι καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: