Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Με αφορμή την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Πάρο η ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας και καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας





Ένα χρόνο και πλέον από την έναρξη της πανδημίας, η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει σε δεύτερη μοίρα την υγεία και την παιδεία. Ελάχιστες ενέργειες έχουν γίνει για την προετοιμασία του δημόσιου συστήματος υγείας με αποτέλεσμα σήμερα να ζούμε τραγικές καταστάσεις.

Στην παιδεία, ενώ από την πλευρά των σωματείων υπήρχαν προτάσεις για διεξαγωγή των μαθημάτων με τμήματα των 15 μαθητών, η κυβέρνηση επέλεξε το άνοιγμα-κλείσιμο των σχολείων με αποτέλεσμα τον αποσυντονισμό των μαθητών.

Στο μόνο τομέα που έχει δείξει απόλυτη προσήλωση είναι ο τομέας της αστυνόμευσης. Εύκολα προσλαμβάνει αστυνομικούς, εύκολα τον εξοπλίζει. Επιπλέον έχει καταφύγει και σε άσκηση πρωτοφανούς βίας με σκοπό να αποκρύψει την ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να ρίξει την ευθύνη στους πολίτες.

Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με περισσότερη αστυνομοκρατία αλλά με επενδύσεις στην δημόσια υγεία και παιδεία. Από ό,τι φαίνεται η Δημοτική αρχή έχει άλλες προτεραιότητες, γι’ αυτό και κάλεσε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης.

Η ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου εκφράζει την δυσαρέσκειά της για αυτή την επίσκεψη και καλεί τα μέλη μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 16-4-2021 και ώρα 11:30 έξω από το δημαρχείο.

Η ΕΛΜΕ Πάρου -Αντιπάρου κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 16/4/2021 από τις 11:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας


Δεν υπάρχουν σχόλια: