Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Σοβαρό συμβάν στην Ι.Μ. των Αγίων Αναργύρων στην Παροικιά.


Χθες βράδυ μέσα και έξω από τη Μονή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικιά, συνέβησαν γεγονότα που θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά τον Μητροπολίτη μας.

Την πρώτη φορά ένα άτομο, ευρισκόμενο σε έξαλλη κατάσταση, κυνήγησε τη μοναχή που εγκαταβιοί στη Μονή, η οποία πρόλαβε να κλειστεί στο κελί της και χθες βράδυ το ίδιο άτομο εμφανίστηκε και πάλι, εισήλθε παρανόμως στην αυλή της Μονής με αποτέλεσμα η μοναχή να κλειστεί και πάλι στο κελί της και να καλέσει σε βοήθεια τον πατέρα Στυλιανό , ο οποίος και έσπευσε αμέσως.

Το άτομο αυτό που είχε εργασιακή σχέση με το Ιερό Προσκύνημα, όταν αντίκρισε τον πατέρα Στυλιανό άρχισε να τον βρίζει και να βλαστημά τα ράσα, τον Χριστό, Την Παναγία τον τίμιο Σταυρό και τους δεσποτάδες.

Επειδή σείστηκε το βουνό από τις φωνές και τις βλαστήμιες, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπως και την πρώτη φορά, η οποία έπειτα από προσπάθειες που κατέβαλε, κατόρθωσε να τον απομακρύνει από την περιοχή.

Επειδή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο άτομο προκαλεί επεισόδιο, καλούμε τον Μητροπολίτη μας, να προχωρήσει σε όποια μέτρα κρίνει , γιατί μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο σε βάρος της μοναχής.

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: