Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Υπόψη κ. Χαρδαλιά



Κύριε Χαρδαλιά,

Κάποια από τα περιοριστικά μέτρα που καθημερινά ανακοινώνετε, δηλωτικά του δικαιολογημένου άγχους που σας διακατέχει, γελοιοποιούν την προσπάθειά σας  και θα οδηγήσουν  στα αντίθετα αποτελέσματα τους «ελεύθερους» φυλακισμένους στα απανταχού της Ελλάδος διαμερίσματα. 

Αναδημοσιεύουμε σκωπτικό σχόλιο από την ιστοσελίδα της Πάρου «Αριστοφάνης», για την δική σας ενημέρωση και των συνεργατών σας, που αφορά τους ψαροντουφεκάδες.

KAΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ...

Ένα πολύ αποτελεσματικό μέτρο στον πόλεμο κατά του covid-19 πάρθηκε προ ημερών, χωρίς να γίνει ο ανάλογος με τη σοβαρότητά του ντόρος.

Η απαγόρευση του υποβρύχιου ψαρέματος!

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από συστηματικές έρευνες των επιστημόνων τις οποίες παρακολουθεί από κοντά ο σερίφης/υφυπουργός Χαρδαλιάς, το υποβρύχιο ψάρεμα αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες μετάδοσης του ιού και εξάπλωσης της πανδημίας.

Όπως έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά, οι κουτσομούρες που αποτελούν την πρωτογενή πηγή εμφάνισης του ιού στο θαλάσσιο περιβάλλον, μεταδίδουν με το φτάρνισμα τον ιό στους σαργούς και τους κακαρέλους και αυτοί με τη σειρά τους βήχοντας στους θηρευτές ψαροντουφεκάδες.

Αυτοί πάλι με τη σειρά τους (αποδείχθηκε πως) ευθύνονται για την εκτεταμένη διασπορά, ειδικά σε παραθαλάσσιες περιοχές όπως η Καστοριά και η Κοζάνη.

Στην επιστημονική κοινότητα εκτιμούν πως η κίνηση αυτή θα συμβάλλει καθοριστικά στο αμέσως επόμενο διάστημα στον έλεγχο των κρουσμάτων και θα μειώσει δραστικά τη θνησιμότητα των ...ροφών!!

Η μόνη σωτηρία μας είναι να επιβληθεί επιτέλους Καραντίνα στη μαλακία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αριστοφάνη,
Εξαιρετικότατον και Εύστοχότατον για τα της παρακρουστικής επικαιρότητας...... γιατί:"Πολέμιων ανθρώποις αυτοί εαυτοίς"
(Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του.
Ανάχαρσις, 6ος π.Χ. αιών, Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος)

με εκτίμηση
Γ.Ε. Δεκάριστος