Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Μεγάλη προσοχή στις μέρες που έρχονται.



Μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές η Πάρος είναι καθαρή από το φονικό ιό.

Όμως το μετά κανείς δεν το γνωρίζει και γι΄αυτό πέρα από τα ατομικά μέτρα προστασίας που ο καθένας μας λαμβάνει, σημασία έχει να ελέγχονται επισταμένα οι πύλες εισόδου του νησιού μας. 

Χθες με το βραδινό δρομολόγιο της  BLUE STAR είχαμε 45 αφίξεις, αριθμός που κρίθηκε υπερβολικός από πράκτορα με τον οποίο συνομιλήσαμε. Ίσως αυτό να οφείλεται και στη φημολογούμενη απαγόρευση  των δρομολογίων ενόψει του Πάσχα.

 Χωρίς να έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε τον επαρκή έλεγχο που γίνεται από το Λιμεναρχείο Πειραιά, χρήσιμος είναι και  ένας δεύτερος έλεγχος από το δικό μας Λιμεναρχείο, επειδή η ευρηματικότητά μας ξεπερνά κάθε φαντασία και οι προσωπικές εξυπηρετήσεις ακόμα και τώρα  για κάποιους είναι πάνω από την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας.

Τα όσα ισχύουν για το λιμάνι μας είναι αυτονόητο ότι ισχύουν και για τη δεύτερη πύλη εισόδου του νησιού μας που είναι το αεροδρόμιο.

Επειδή τις προσεχείς μέρες και εβδομάδες η διασπορά του κορονοϊού θα είναι μεγαλύτερη καλούμαστε όλοι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας με το μόνο αποτελεσματικό «φάρμακο» που διαθέτουμε και που είναι ο περιορισμός των μετακινήσεών μας  και η έξοδός μας αποκλειστικά και μόνο για τα εντελώς απαραίτητα.   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: