Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου - Αντιπάρου: "Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας προτείνουμε σήμερα Τρίτη ώρα 11.30 να βρεθούμε έξω από το ΚΥ για μισή ώρα".



Αγαπητοί φίλοι,

στις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε και τις δυσκολότερες που θα έρθουν ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες, τους συνταξιούχους και τις οικογένειες τους, ευχόμαστε να είστε όλοι καλά.

Τα προβλήματα που βιώνει η δημόσια υγεία στη χώρα μας και στο νησί μας είναι γνωστά. Η κατάσταση αυτή σήμερα παίρνει λόγω του κορονοϊού παίρνει άλλη διάσταση. Μπροστά στην πανδημία τίποτα δεν έχει αλλάξει στο μοναδικό πυλώνα δημόσιας υγείας στη Πάρο και την Αντίπαρο. Τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, μέσα και οργάνωση για να αντιμετωπίσει το ΚΥ τα καθημερινά περιστατικά και σήμερα πολύ περισσότερο την πανδημία που δεν κτύπησε ακόμα τη «πόρτα» του νησιού μας.

Δεν υποβαθμίζουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη των πολιτών. Αυτή όμως δεν μπορεί να αποτελεί το άλλοθι για να μας «κλείσουν» το στόμα όταν διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Τρίτη 7 Απριλίου, που είναι και ημέρα κινητοποιήσεων των υγειονομικών όλης της χώρας, προτείνουμε σε όλους σας να πραγματοποιήσουμε μια συμβολική παρουσία έξω από το ΚΥ προβάλλοντας τα αιτήματα διεκδίκησης για τη δημόσια υγεία στο νησί μας.

Σε ενδεχόμενη συμφωνία σας προτείνουμε την Τρίτη ώρα 11.30 να βρεθούμε έξω από το ΚΥ για μισή ώρα.

Προτείνουμε στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων την παρουσία ενός ή δύο μελών κάθε σωματείου. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε ένα πανό το οποίο να παραμείνει στο χώρο κρεμασμένο. Μια ιδέα θα ήταν οι υπόλοιποι να κρατούν από μια πικέτα – χαρτόνι.

Είναι καθοριστικό για το σήμερα και το αύριο όλων μας να μην είμαστε σιωπηλοί. Τη σιωπή και τα ακόλουθα της θα την βρούμε μπροστά μας.

Σας χαιρετούμε

Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: