Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Πάρου με το σύλλογο εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ.


 

Εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Πάρου συναντήθηκαν χθες (27/8) με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ.

Είχε προηγηθεί ανάλογη συνάντηση και με την Διοίκηση της Επιχείρησης και το Γενικό της Διευθυντή, που είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του νομικού καθεστώτος της επιχείρησης εν όψει των αλλαγών που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση στη διαχείριση του νερού.

Η επιχείρηση εδώ και 24 χρόνια λειτουργεί υποδειγματικά, παρέχοντας στους κατοίκους του νησιού μας απρόσκοπτα το υπέρτατο αγαθό του νερού και δεν υπάρχει κανένας λόγος υπαγωγής της στην ΕΥΔΑΠ Νήσων, η οποία θα παρεμβαίνει στον τρόπο λειτουργίας της και θα καθορίζει προς τα επάνω την τιμολογιακή της πολιτική.

Επισημάνθηκε επίσης η περικοπή της χρηματοδότησης σε ποσοστό 20% σε χρηματοδοτούμενο και εκτελούμενο έργο αφαλάτωσης στην περιοχή Κρωτήρι της Παροικιάς, στερώντας από την Επιχείρηση πολύτιμους οικονομικούς πόρους, όταν θα έπρεπε να την ενισχύει οικονομικά σε συνθήκες λειψυδρίας.

Τέλος συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού, από τις οποίες θα καταδειχθεί η έντονη άρνηση της τοπικής κοινωνίας σε ενδεχόμενες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τη Επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: