Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ας εξεταστούν και αυτές οι προτάσεις

 


Μια πρόταση προς τη Δημοτική Αρχή, που μπορεί να υλοποιηθεί στα πλαίσια μνημονίου μεταξύ Δήμου Πάρου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ήδη έχει συμφωνηθεί και έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον περασμένο Ιούνιο από το Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο.

Τι προβλέπει:

Την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών, την προστασία των υποδομών του δήμου, την απρόσκοπτη προσβασιμότητα στους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την τροχονομία, την διαφύλαξη της τουριστικής δραστηριότητας και τον έλεγχο του παράνομου εμπορίου.

Οι από κοινού δράσεις των δύο υπηρεσιών περιλαμβάνουν κοινές περιπολίες σε περιοχές αυξημένης παραβατικότητας, εβδομαδιαίες συναντήσεις των δύο μερών για τον προγραμματισμό και την ανταλλαγή πληροφοριών, συντονισμό με άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες και δημιουργία ενιαίου συντονιστικού κέντρου διαχείρισης καθημερινότητας και ασφάλειας.

Την πληροφορία την αλίευσα από τον ημερήσιο τύπο και ας την έχει υπόψη ο δήμαρχος σε προσεχή συνάντησή του με τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Στο μεταξύ ας κάνει η Δημοτική Αρχή αυτό που έκανε το Ι. Προσκύνημα της Εκατονταπυλιανής: μια σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία security, για να απομακρύνει τους Ρομα από τα κεντρικά σημεία της πόλης. Ο πέριξ χώρος της Εκατονταπυλιανής είναι τελείως καθαρός και απαλλαγμένος από την ενοχλητική ζητιανιά και τις επισκέψεις στους χώρους υγιεινής του μνημείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: