Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ξεκίνησε η επιχείρηση "καθαριότητα"

 


Όπως πληροφορήθηκα, η νέα Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος  Χριστόδουλος Μαούνης που έχει αναλάβει την καθαριότητα, έπλυνε τον κεντρικό  δρόμο της Αγοράς  της Παροικιάς συνεπικουρούμενος και από τον πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργο Σταθόπουλο. 

Δεν θυμάμαι να έχει πλυθεί ο δρόμος αυτός σε τόση έκταση. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι δρόμοι της Νάουσας πλένονται κατά διαστήματα.

Επίσης πετάχτηκε αρκετή σαβούρα από το κτήριο Δημητρακόπουλου.

Όσον αφορά το Ζεβλάκι, εκεί που πρόκειται να κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο και είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, θα χρειαστούν περίπου 400 μεταφορές  με φορτηγά για να μεταφερθούν σε άλλη περιοχή σκουπίδια και μπάζα. Ήδη ο αντιδήμαρχος  έβαλε λουκέτο στην είσοδο του οικοπέδου, για να εμποδιστεί η εναπόθεση σκουπιδιών από ιδιώτες ή άλλους μεταφορείς.

Θυμίζουμε στον αντιδήμαρχο ότι καθάρισμα θέλει και το παρκινγκ στις Φιστικιές, γιατί και ο χώρος αυτός θυμίζει σκουπιδότοπο.

Επίσης ας μην ξεχνά ο αντιδήμαρχος ότι απέναντι από το κτήριο Δημητρακόπουλου υπάρχει και το ερείπιο που είναι εστία μόλυνσης και θέλει και αυτό καθαρισμό.

Πάντως η αρχή έγινε για να εμφανίσει σταδιακά μια άλλη εικόνα η πρωτεύουσα του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: