Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Και ο Δήμος Πάρου συμμετέχει στη διαμαρτυρία της 28ης Ιανουαρίου για το παράνομο τοιχίο εντός του αιγιαλού στη θέση Βαγιά.

 



Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμος Πάρου συμμετέχει στην ειρηνική διαμαρτυρία στη θέση Βαγιά, στις 28 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα το θέμα της αυθαίρετης κατασκευής εντός του αιγιαλού, συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, πριν από την ημερήσια διάταξη.

Ο Δήμαρχος, που εισηγήθηκε το θέμα, ανέφερε ότι ενημερώθηκε από το Δ.Σ. του Αρχίλοχου για την αυθαίρετη κατασκευή  στις 3 /1 και αυθημερόν η πολεοδομία ενήργησε αυτοψία κατά την οποία διαπιστώθηκε, ότι είχε κατασκευαστεί τοιχίο μήκους 174  μέτρων εντός του αιγιαλού.

 Πάρα την εντολή της, για διακοπή των εργασιών, σε νέα αυτοψία διαπίστωσε, ότι από τις 3 έως τις 8 Ιανουαρίου κατασκευάστηκαν άλλα 40 μέτρα.

Στις 16 Ιανουαρίου εστάλη από το Δήμο και δεύτερο έγγραφο προς τις αρμόδιες αρχές και τον εισαγγελέα πρωτοδικών και αναμένει τις δικές τους ενέργειες.

 «Δυστυχώς διαπιστώνω» κατέληξε «ότι υπάρχουν πολλοί, που δεν σέβονται την νομιμότητα με τραγικές συνέπειες για το νησί».

Η πρόταση του Δημάρχου για συμμετοχή στη διαμαρτυρία της 28ης Ιανουαρίου υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: