Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Οι νέοι ένοικοι του Δήμου, ήδη έχουν δώσει το στίγμα των προθέσεών τους

 



Θα περάσει ο Ιανουάριος και ο Δήμος δεν θα έχει βρει το βηματισμό του.

Αιτία; Οι άδειες που δόθηκαν στο προσωπικό από την προηγούμενη διοίκηση και οι εκκρεμότητες που άφησε, οι οποίες θα πρέπει να γνωστοποιηθούν  στους κατοίκους του νησιού.

Πάντως και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι ένοικοι του Δήμου, ήδη έχουν δώσει το στίγμα των προθέσεών τους.

Η καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές για το παράνομο τοιχίο στην Βαγιά,  η εντολή διακοπής των εργασιών σε πέργολα στην Παροικιά και η εντολή διακοπής των οικοδομικών εργασιών στη θέση Πιπέρι στη Νάουσα, μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι κάτι θα αλλάξει στην αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας που έχει γίνει καθεστώς.

Αλλά και η τήρηση της προεκλογικής εξαγγελίας, ότι το δημοτικό Ωδείο δεν θα μετακινηθεί, αλλά θα παραμείνει στο κτήριο που το στεγάζει, είναι και αυτό δείγμα των προθέσεων της νέας δημοτικής αρχής. 

Αύριο Τετάρτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίζονται όλες οι διοικήσεις νομικών προσώπων και επιτροπών του Δήμου, πλην αυτής του Λιμενικού Ταμείου.

Η εκκρεμότητα αυτή πρέπει να λήξει το συντομότερο, γιατί το Λιμενικό Ταμείο μπορεί να κληθεί οποιαδήποτε ώρα και ημέρα από το Λιμεναρχείο να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Πάντως ο Ιανουάριος θα φύγει  κυρίως με την πρώτη επαφή της νέας Δημοτικής Αρχής  με τα προβλήματα του νησιού, που μπορεί να είναι γνωστά σε όλους μας, όμως ο τρόπος αντιμετώπισής τους, σε κάποιες περιπτώσεις  είναι πολύπλοκος και δύσκολος στην εφαρμογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: