Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Προτάσεις συμπατριώτη μας για την πλατεία Μαντώς Μαυρογένους

 


 Χθες μου τηλεφώνησε συμπατριώτης μας από την Παροικιά.

Μου είπε, ότι διαβάζει  αυτά που γράφω καθημερινά και μου ζήτησε να κάνω  μια ανάρτηση με αναφορά στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Εστίασε το ενδιαφέρον του στην κατάσταση που επικρατεί  το καλοκαίρι κάτω από την αστυνομία με τις γουρούνες και τα άλλα ενοικιαζόμενα οχήματα.

Η άποψή του είναι, ότι κανένα γραφείο που νοικιάζει αυτοκίνητα δεν πρέπει να έχει χώρο στάθμευσης μπροστά από την επιχείρησή του.

Μού είπε μάλιστα, ότι η πλατεία θα μπορούσε να είναι κλειστή όλο το χρόνο, με επιτρεπόμενη είσοδο μόνο για τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας και να ισχύσει το ίδιο και για την πλατεία Αλυγαριάς.

Αγαπητέ Αντώνη,

Ξέρω ότι αγαπάς την Παροικιά και ότι πονάς γι΄αυτά που συμβαίνουν και την κακοποιούν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δημοσιοποιώ τις απόψεις σου,  που εκτιμώ, ότι βρίσκουν σύμφωνους και αρκετούς άλλους συμπατριώτες μας.

Κάποιοι μάλιστα ζητούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και στον παραλιακό δρόμο της Παροικιάς  από την έναρξη  και μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, δηλ, για ένα εξάμηνο περίπου.

Το ζήτημα όμως είναι, αν συμφωνεί και η νέα δημοτική αρχή.

Γιατί αυτή πλέον έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής της, από το Γενάρη, που αναλαμβάνει τη διοίκηση του δήμου μας για 5 ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: