Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Η Πάρος έχει δυνάμεις, οργανώνεται και συνεχίζει

 



Χθες, την ώρα που βράδιαζε, κατέβηκα από το βουνό στην Παροικιά.

Σπάνια κατεβαίνω, αλλά έπρεπε να ψηφίσω στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου των Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού. Είχα βάλει και εγώ το χεράκι μου για τη δημιουργία του.

Συνάντησα κάτω από τα γραφεία της Κοινότητας φίλους παλιούς και νέους και χάρηκα πολύ που τους είδα.

Το Χάρη Γιουρτζίδη, ένα δραστήριο συμπολίτη μας εκλεγμένο και πάλι δημοτικό σύμβουλο, την Τασία και την Μπούμπα, αδελφές του Σωτήρη Καστρουνή, που είχα καιρό να τις δω, το Γιάννη Μαυροκέφαλο και τους γονείς του, Νίκο και Ελεάννα, συγγενικά μου πρόσωπα, που έχουν πάθος για τα κοινά, τον Τάκη Δημόπουλο, το νέο πρόεδρο του Αρχίλοχου, στον οποίο ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του ιστορικού συλλόγου, που έχασε τη στέγη του και τώρα φιλοξενείται στο ΕΠΑΛ, τον δραστήριο πρόεδρο του συλλόγου Πέτρο Αυλήτη, που για μένα αποτελεί κεφάλαιο για την Παροικιά, την ακούραστη Γεωργία Πατέ – Καραγιαννιώτη, που φροντίζει την ενημέρωσή μας, τη Μαρούλη Αντιπαριαριώτη, που επιμένει και εκλέχτηκε στο Δ.Σ. του συλλόγου, τον νέο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κυριαζάνο, που μου έχει κάνει εντύπωση για το οργανωμένο του μυαλό  και λίγο πριν επιστρέψω στο βουνό, το Χριστόδουλο Μαούνη, που θα έχει την τιμή να συγκαλέσει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, στις 2 του Γενάρη, λόγω πρωτιάς.

Ένιωσα ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε μια κυψέλη που σφύζει από ζωή και αυτό με γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον του νησιού μας.

Η Πάρος έχει δυνάμεις, οργανώνεται και συνεχίζει σε χρόνους δύσκολους και γεμάτους προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: