Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Έπρεπε ήδη να είχε βρεθεί λύση


Πρόκειται για το χώρο που θα λειτουργήσουν τα γραφεία της Κοινότητας Πάρου.

Ο χώρος πάνω  από το ΚΑΠΗ δεν αποτελεί επιλογή της δημοτικής αρχής. Το επιχείρημα που προβάλλει έχει σχέση με τις ήδη λειτουργούσες υπηρεσίες του Δήμου στο χώρο αυτό, οι οποίες παρέχουν κοινωνικό έργο για λογαριασμό των δημοτών.

Και όπως υποστηρίζει η μετεγκατάστασή τους, για όσο χρόνο θα διαρκέσει, θα δυσχεράνει το παρεχόμενο έργο τους. Γι΄αυτό και προτείνει την εγκατάσταση και λειτουργία των γραφείων της Κοινότητας στο ακίνητο του Δήμου που βρίσκεται πίσω από το ΚΑΠΗ, πρόταση που έχει απορρίψει το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Κατά τη δική μας άποψη, έπρεπε ήδη να είχε βρεθεί λύση με την υποχώρηση της μιας ή της άλλης πλευράς, αφού το ζητούμενο είναι η άμεση λειτουργία των γραφείων της Κοινότητας.

Ο πολιτικός χρόνος τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, τα προβλήματα της Παροικιάς είναι πολλά και το που θα στεγαστεί η Κοινότητα ελάχιστα απασχολεί τους δημότες, οι οποίοι πρωτίστως ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.


Ο Δήμαρχος ας αποφασίσει επί του πρακτέου, και αν η απόφασή του είναι η εγκατάσταση της Κοινότητας στο κτίριο πίσω από το ΚΑΠΗ, ας παραδώσει τα κλειδιά του ακινήτου στην Πρόεδρο για να ξεκινήσει η οργάνωση των γραφείων, που και αυτή χρειάζεται χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: