Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο ειδήσεις μας κάνουν να ελπίζουμε ότι κάτι αρχίζει να κινείται στο χώρο της Παροικιάς.



Η πιο πρόσφατη είδηση είναι  χθεσινή. Ο αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης σταμάτησε αυθαίρετη κατασκευή στην πλατεία Αλυγαριάς. Μπορεί να δέχτηκε φραστικές επιθέσεις από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, μπορεί να του ειπώθηκε ότι έχουν πάρει άδεια από το Δήμαρχο, μπορεί να τον έστειλαν και στον «αγύριστο», αλλά ο Κεμπάμπης δεν έκανε πίσω. Κάποια στιγμή ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα.

Σημαντική η κίνηση του Αντιδημάρχου, σημαντικό και το μήνυμα που έστειλε στο ξεκίνημα της θητείας του.

Η άλλη είδηση έρχεται από την πρόεδρο της κοινότητας Παροικιάς Μαργαρίτα Αργουδέλη. 

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης στη δεύτερη συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, έβαλε ως θέμα το ερειπωμένο και επικίνδυνο κτίριο, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της παλιάς αγοράς, απέναντι από το κτίριο Δημητρακόπουλου.

Το ακίνητο αυτό, που ανήκει σε ιδιώτη έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο για την ασφάλεια των διερχομένων από την πολεοδομία με σχετική έκθεση επικινδυνότητας, αλλά ο ιδιοκτήτης του, για δικούς του λόγους, αν και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έλαβε κανένα μέτρο. 

Να σημειωθεί ότι το κτίριο αποτελεί και εστία μόλυνσης, όπως μας πληροφόρησαν οι περίοικοι.


Το πρόβλημα με τα ερειπωμένα και επικίνδυνα κτίρια για την ασφάλεια των κατοίκων του οικισμού είναι γενικότερο, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιο κραυγαλέα, επειδή συνδέεται με την αδιαφορία του ιδιοκτήτη να πράξει τα δέοντα, όπως μας πληροφόρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: