Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η ξυλοκατασκευή που φτιάχτηκε στην πλατεία Αλυγαριάς, πρέπει αμέσως να ξηλωθεί


Μετά από αρκετά χρόνια ασυδοσίας και λεηλασίας των κοινόχρηστων χώρων, όπου ο καθένας έκανε ότι ήθελε και λογαριασμό δεν έδινε πουθενά, πλατείες κατελήφθησαν, δρόμοι στένεψαν απελπιστικά και πεζοδρόμια κατέστησαν ανύπαρκτα από τραπεζοκαθίσματα και ταμπέλλες.

Και όποιος από εδώ και πέρα εντεταλμένος δημοτικός άρχοντας θελήσει να κάνει έστω και μια απλή παρατήρηση σε καταληψία, κινδυνεύει να υποστεί ανεπίτρεπτη φραστική επίθεση ακόμα και χειροδικία.

Εκεί που φτάσαμε, η αναμέτρηση ανάμεσα στο «μπάχαλο» της Παροικιάς και τη δημοτική αρχή είναι αναπόφευκτη. Και εάν επικρατήσει το «μπάχαλο» ο ξεφτιλισμός της δημοτικής αρχής είναι δεδομένος.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Πάνο Κεμπάμπη και την επιχειρηματία (;) της πλατείας Αλυγαριάς δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο από το Δήμο. 

Η ξυλοκατασκευή που φτιάχτηκε  στην πλατεία Αλυγαριάς, πρέπει αμέσως να ξηλωθεί, όπως συνέβη και με τη λιθοδομή στη Νάουσα.

Κωβαίος και Ροκονίδας μαζί με τους δημοτικούς και κοινοτικούς  συμβούλους έχουν χρέος να υπερασπιστούν εδώ και τώρα τα συμφέροντα του Δήμου. Ορκίστηκαν να τα υπερασπιστούν και είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν.


Υ.Γ. Αληθεύει, ότι η επιχειρηματίας, που διαολόστειλε τον Πάνο Κεμπάμπη, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: