Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η αυθαίρετη ξυλοκατασκευή ξηλώθηκε


Σήμερα το πρωί η αυθαίρετη ξυλοκατασκευή στην πλατεία Αλυγαριάς ξηλώθηκε από την ίδια την επιχειρηματία που την είχε τοποθετήσει.  

Η αποφασιστική στάση του αντιδημάρχου Πάνου Κεμπάμπη, που είχε τη στήριξη της Κοινότητας Πάρου, έφερε αποτέλεσμα και έτσι αποφεύχθηκαν περαιτέρω εντάσεις και πρόστιμα.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης και η πρόεδρος της Κοινότητας Μαργαρίτα Αργουδέλη.

Στη σύσκεψη είχε κληθεί και η επιχειρηματίας, από την οποία ζητήθηκε η απομάκρυνση της αυθαίρετης κατασκευής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με πρωτοβουλίας της επιχειρηματία, μας ειπώθηκε ότι το λάθος της ήταν, ότι ενήργησε χωρίς άδεια από το Δήμο για την κατασκευή που πραγματοποίησε, η οποία όμως δεν ήταν πέργκολα, αλλά ένα προστατευτικό για τον άνεμο, που, όπως εκτιμούσε, δεν προϋπέθετε άδεια.

Επίσης μας τόνισε, ότι το φραστικό επεισόδιο δεν προκλήθηκε από εκείνη, αλλά από άλλο πρόσωπο που ήταν παρόν και επικαλέστηκε για το αληθές του λόγου της την μαρτυρία του κ. Κεμπάμπη.


Το δια ταύτα της ιστορίας είναι, ότι ο Πάνος Κεμπάμπης μπόρεσε με τρόπο άμεσο να βάλει τέλος στην συγκεκριμένη αυθαιρεσία περνώντας ταυτόχρονα και το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τους κοινόχρηστους χώρους σε στενή συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο της Πάρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: