Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ανέλαβαν και ξεκινούν


Χθες ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί μας άρχοντες με επικεφαλής το Μάρκο Κωβαίο, για δεύτερη θητεία δήμαρχο Πάρου.

Με σημαντική δόση ανανέωσης το Δημοτικό Συμβούλιο και με δύο σχεδόν ισοδύναμες αριθμητικά δημοτικές παρατάξεις, εξαιτίας του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής, με ενισχυμένες τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του νησιού μας κυρίως σε έργα υποδομής, αλλά και στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Ευχόμαστε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα στους νέους σε ηλικία να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα και να εκπέμψουν μήνυμα αισιοδοξίας, ότι στο τέλος της τετραετίας θα μας παραδώσουν την Πάρο σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που βρίσκεται σήμερα.

Το ζητά το σύνολο των κατοίκων του νησιού και το περιμένει.

Γνωρίζουμε ότι το έργο τους δεν είναι εύκολο.

Ο ασφυκτικός κυβερνητικός έλεγχος, η γραφειοκρατία που καθυστερεί υπέρμετρα αναγκαία έργα και κάποιες φορές τα ακυρώνει, η υποστελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών του Δήμου, όπως είναι η τεχνική υπηρεσία, αποτελούν βασικές αιτίες αναποτελεσματικότητας, που όμως δεν θα πρέπει να αποτελούν άλλοθι για καθυστερήσεις που στοιχίζουν στην ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Πάντοτε υπάρχουν τρόποι που ξεπερνιούνται τα εμπόδια, αρκεί να υπάρχει ιεραρχημένο σχέδιο, καλή οργανωτική προετοιμασία, μεθόδευση και όρεξη για δουλειά.


Καλή Επιτυχία  

Δεν υπάρχουν σχόλια: