Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Πάρου


Παρόντες όλοι οι κοινοτικοί σύμβουλοι  της Κοινότητας Πάρου στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου. Παρόντες επίσης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Ροκονίδας και οι αντιδήμαρχοι Πάνος Κεμπάμπης και Ηλίας Κουντρομιχάλης. Παρόντες και οι δημοτικοί σύμβουλοι  οι προερχόμενοι από την Παροικιά.

Όπως μας πληροφόρησαν, η πρόεδρος Μαργαρίτα  Αργουδέλη  τα πήγε αρκετά καλά, παρά το πλήθος των ομιλητών και την ένταση που επικράτησε για το ζήτημα της στέγασης των γραφείων της Κοινότητας και τις διαφοροποιήσεις που υπήρξαν.

Τελικά αποφασίστηκε με 5 ψήφους υπέρ και 2 κατά να προταθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η εγκατάσταση των γραφείων της Κοινότητας πάνω από το ΚΑΠΗ.


Ο αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης , που απηχεί και τις απόψεις της δημοτικής αρχής, διαφώνησε υποστηρίζοντας, ότι θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που στεγάζονται πάνω από το ΚΑΠΗ και οι οποίες προσφέρουν κοινωνικό έργο.


Το θετικό που προέκυψε από την πρώτη αυτή συνεδρίαση είναι ότι όλες οι πλευρές είναι σύμφωνες για την εγκατάσταση της Κοινότητας εντός του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς και όχι σε χώρο του δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: