Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου τη Δευτέρα 16η Νοεμβρίου 2020 και ώρα 8:30 π.μ




ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θέμα 1ο Β΄ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Στοχοθεσίας του ΝΠΙΔ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ) έτους 2020.

 Θέμα 2ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για συντήρηση-επισκευή οδών και κοινόχρηστων χώρων  του Δήμου Πάρου»

 Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων Δήμου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 100474).

 Θέμα 4ο  Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων του προϋπολογισμού 2020 του Δήμου Πάρου.

 Θέμα 5ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού» (Ομάδα Β΄ - Καλαθοφόρο ανυψωτικό όχημα)

 Θέμα 6ο Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.

 Θέμα 7ο Έγκριση για ένταξη στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας –Πράσινο Σημείο «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου2020 » και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση Δημοτικού Ξενώνα Λευκών Πάρου».  

 Θέμα 8ο  Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020 (ΦΕΚ  Α΄53/11-03-2020) που αφορά :

  1. Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων
  2. Παροχή υπηρεσιών για τον καθαρισμό και αποψίλωση δασών-αλσυλλίων
  3. Παροχή υπηρεσιών για τον καθαρισμό και αποψίλωση της αυτοφυούς βλάστησης(αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου

του Δήμου Πάρου για το έτος 2021

 Θέμα 9ο Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020 (ΦΕΚ  Α΄53/11-03-2020) που αφορά :

  1. Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών
  2. Παροχή υπηρεσιών για το άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών
  3. Παροχή υπηρεσιών για τη μίσθωση, συντήρηση και καθαρισμό κινητών χημικών τουαλετών
  4. Παροχή υπηρεσιών για τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών

του Δήμου Πάρου για το έτος 2021

 Θέμα 10ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και αγορά ακινήτου για  την εγκατάσταση της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) του Δήμου Πάρου.

 Θέμα 11ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη χρήση του ως αποθήκη για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

 Θέμα 12ο  Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων του προϋπολογισμού 2020 του Δήμου Πάρου για την απαλλοτρίωση εδαφικών εκτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: