Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο 1ο χλμ. Παροικίας - Λευκών και στο 2ο χλμ. Παροικίας - Νάουσας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Δελτίο τύπου Επάρχου Πάρου - Αντιπάρου

Αφού αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα της μονάδας παραγωγής ασφάλτου κλειστού τύπου με την εισαγωγή άμμου από άλλη περιοχή της Ελλάδας, ξεκίνησαν οι σχετικές εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου.

Στο 1ο χλμ. Παροικίας - Λευκών πραγματοποιήθηκε συντήρηση στην μία πλευρά του δρόμου διότι από την άλλη πλευρά θα περάσει ο αγωγός ύδρευσης από Κώστο προς Παροικία.

Στο 2ο χλμ. Παροικίας - Νάουσας πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση σε όλο το πλάτος του δρόμου.

Στο διάστημα που είχαν σταματήσεις οι εργασίες ( 20.9.20 - 24.10.20), ο Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς, πίεσε όσο μπορούσε τον εργολάβο τόσο για την άμεση επανέναρξη των εργασιών όσο και για την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης ατυχημάτων και ασφάλειας των οδηγών όπως προβλέπεται άλλωστε και από την εργολαβική σύμβαση που υπογράφτηκε στις 5.8.2020.

Συγχρόνως εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στις 19.10.20 για να ενημερώσει τους συμπολίτες μας και ήταν σε συνεχή επαφή με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας.

Εκτιμούμε ότι θα συνεχιστούν οι προγραμματισμένες εργασίες και στα υπόλοιπα σημεία του οδικού δικτύου της Πάρου χωρίς επιπλέον εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: