Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Για το κοντέινερ: Καλούμε τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη να ικανοποιήσει το αίτημα του Επάρχου μας Κώστα Μπιζά.





Ευχή μας να λάβει σάρκα και οστά το αίτημα του Επάρχου μας προς τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη  Κυκλάδων, .κ. Λεονταρίτη, ώστε η Περιφέρεια να προμηθεύσει με κοντέινερ το Κέντρο Υγείας Πάρου.

Αν, όμως το αίτημά του  δεν ικανοποιηθεί ή καθυστερήσει η υλοποίησή του, εμείς θα επιμείνουμε στην πρότασή μας, ώστε σε συνεννόηση με το Σύλλογο των Αλιέων να μεταφερθεί προσωρινά το κοντέινερ, που στεγάζει το γραφείο τους, στο Κέντρο Υγείας για το διάστημα που διαρκεί η κρίση.

Όσον αφορά τα κοντέινερ στα νοσοκομεία της Νάξου και  της Σύρου και στο Κέντρο Υγείας της Τήνου, το ψάξαμε καλύτερα και μάθαμε, ότι στη Νάξο χρησιμοποιούνται 4 κοντέινερ, εκ των οποίων τα 2 διατέθηκαν από το Δήμο, στη Σύρο παραχωρήθηκε  από φορέα του νησιού και στην Τήνο προσφέρθηκε από το Δήμο.  Αλλά και στο Κέντρο Υγείας της Άνδρου χρησιμοποιείται κοντέινερ που προσφέρθηκε  από εταιρεία που δραστηριοποιείται στο νησί.

Κατά συνέπεια και για όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού, η λύση των κοντέινερ φαίνεται να είναι η καλύτερη για τον έλεγχο των ύποπτων περιστατικών, πριν αυτά εισαχθούν στους θαλάμους νοσηλείας του Κέντρου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: