Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Στηρίζουμε όλοι την Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης του Δήμου και όποιον άλλο φορέα του νησιού συμβάλλει στην αντιμετώπιση του φονικού ιού.



Όταν λαμβάνονται μέτρα από το Δήμο, που βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, επιβάλλεται από όλους μας η στήριξή τους.

Η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης, που συγκροτήθηκε πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι το κατάλληλο όργανο, που μπορεί να δουλέψει συλλογικά και αποτελεσματικά κυρίως προς δύο κατευθύνσεις:

Στην προσπάθεια κάλυψης των κενών του Κέντρου Υγείας κυρίως σε ιατρικό προσωπικό, τώρα που η Κυβέρνηση δηλώνει ότι προχωρεί σε προσλήψεις και στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας σε αναλώσιμο προστατευτικό υλικό για το προσωπικό και τους ασθενείς, αλλά  και σε ότι άλλο ζητηθεί από τον επιστημονικό του διευθυντή.

Κατά την άποψή μας η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης πρέπει να συμπληρωθεί από δύο φορείς ακόμη.

Πρόκειται για το Βελέντζειο Ίδρυμα, που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι κάνει προσπάθειες σε συνεννόηση με τον επιστημονικό Διευθυντή για να καλύψει ανάγκες του Κέντρου Υγείας και για το Σύλλογο φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας που ήδη είναι ενεργοποιημένος και έχει συγκεντρώσει και παραδώσει στο Κ.Υ. αξιόλογο υλικό αναγκαίο για την αντιμετώπιση του φονικού ιού.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε οι εταιρείες που προμηθεύουν ιατρικό εξοπλισμό συχνά ζητούν να προκαταβάλλονται τα χρήματα τους κάτι που ο Δήμος λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών δεν είναι εύκολο να πράξει. Ενδεχομένως το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και  με το Βελέντζειο.

Ο Σύλλογος Στήριξης όμως μπορεί να το πράξει άμεσα και το πράττει.

Στη κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του αόρατου και επικίνδυνου για τη ζωή μας εχθρού δεν περισσεύει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: