Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ: Προασπίζουμε την δημόσια υγεία και θωρακίζουμε το νησί μας.



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πάρος,30-3-2020

 Οι τελευταίες εξελίξεις με την εκδήλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού, Covid-19  και την λήψη μέτρων πρόληψης της διασποράς του ιού σε όλη την επικράτεια διαμορφώνουν μία νέα ,αναμφίβολα, πραγματικότητα. Σε  τοπικό επίπεδο, μάλιστα, τα μέτρα θωράκισης από τον κίνδυνο διασποράς του ιού, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα δεδομένων των αναγκών και ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό της πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας στο νησί μας.

 Η Κοινότητα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεων της, ενημερώνεται, παρακολουθεί και προσπαθεί να συνδράμει στην προάσπιση  της  δημόσιας υγείας και ασφάλειας των πολιτών. 

Μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνεδρίαση της στις 20 Μαρτίου, η Κοινότητα πρότεινε στην Δημοτική Αρχή να συμπεριλάβει τον Αερολιμένα της Πάρου στον προγραμματισμό της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου που διενεργεί τις απολυμάνσεις   στους δημόσιους χώρους ως προληπτικό μέτρο το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε όλοι, η προστασία και η αλληλεγγύη του συνόλου των δομών του νησιού μας προς τους συμπολίτες μας  αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος.

 Καλούμε όσες και  όσους μπορούν και  επιθυμούν, να συμβάλουν  με την συμμετοχή τους σε αυτό το δίχτυ στήριξης και αλληλεγγύης.  

Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε στα ακόλουθα τηλέφωνα του γραφείου Κοινωνικής Μέριμνας:  2284360115, 2284360155, 2284025034 ή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πάρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://dimos.paros.gr/covid_19/     ή στο e-mailethelontis@paros.gr

Δημιουργούμε  αλυσίδα ανθρωπιάς. Θωρακίζουμε το νησί μας. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος!

In line with the ongoing situation of the Coronavirus,Covid-19 pandemic and  the measures for the prevention and the protection of public health against  the virus, citizens wishing to participate in the welfare and solidarity network to ensure assistance of residents in need  can contact with the office of Social Care at :
2284360115, 2284360155, 2284025034
e-mail: ethelontis@paros.gr
http://dimos.paros.gr/covid_19/

Δεν υπάρχουν σχόλια: