Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη της σχολικής χρονιάς πάλι με προκατ αίθουσες στο Γυμνάσιο Παροικιάς



Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα με Αγιασμό, χαιρετισμούς και υποσχέσεις για επίλυση των άλυτων και χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τη σχολική κοινότητα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς κάθε Σεπτέμβρη τα επισημαίνουν στους δημοτικούς μας άρχοντες και στο υπουργείο Παιδείας, αλλά συνήθως δεν γίνεται τίποτε ή γίνονται ελάχιστα.

Καρφί στο μάτι μας είναι οι προκατ αίθουσες του Γυμνασίου Πάρου, που τοποθετήθηκαν ως προσωρινή λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου και κατάντησαν μόνιμη και απαράδεκτη  κατάσταση.

Το πρόβλημα φορτώθηκε στον αραμπά του Δήμου και σέρνεται για χρόνια, επειδή θεωρείται δευτερεύουσας προτεραιότητας για τη δημοτική αρχή.

Γιατί αν το θεωρούσε πρωτεύον ζήτημα, τώρα θα είχαμε ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στα 16 στρέμματα που αγόρασε η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση δαπανώντας πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ πριν από 15 χρόνια.

Να ελπίσουμε, ότι κάτι θα γίνει τώρα που η Λαϊκή Συσπείρωση απέκτησε σοβαρό λαϊκό έρεισμα και έχει την πλειοψηφία στην Κοινότητα Πάρου; Ίδομεν.


Πάντως, αν θέλουμε να υπάρξει σύντομα αποτέλεσμα, οι εκπαιδευτικοί της παράταξης πρέπει να στριφώσουν τα μανίκια και να κινητοποιήσουν γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές  προς κάθε κατεύθυνση για να ωριμάσει επιτέλους ο φάκελος του έργου που σέρνεται για χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: