Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο Παπανδρέου στον Παπούλια: "Συνεχίζουμε"

 

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Ο Παπανδρέου στον Παπούλια: "Συνεχίζουμε"

Ο Παπανδρέου αυτήν την στιγμή πήγε στην στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αυτό που είπε ήταν ότι "θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που χαράξαμε."
“Απαιτείται πανεθνική προσπάθεια τέτοιες δύσκολες στιγμές”, λέει ο πρόεδρος στον πρωθυπουργό.

“Όπως είπατε και εσείς κύριε πρόεδρε, είμαστε σε μια ιστορικά κρίσιμη στιγμή και κρίσιμων αποφάσεων. Όπως ξέρετε πιστεύω και ελπίζω για εθνική συναίνεση. Ακόμη και σήμερα είμαι σε επαφή με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων. Από την άλλη πλευρά ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του”, απάντησε ο πρωθυπουργός.
Μόλις έφτασε αυτή την ώρα (13.02) ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και για τις προθέσεις του μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γ. Λιάνη.

Ο κ. Παπανδρέου έδειξε να είναι μάλλον συνοφρυωμένος κατά την άφιξή του, αν και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους. Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Ν. Αθανασάκη και τον συνεργάτη του σε θέματα Τύπου Ν. Ζιώγα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθεια του πρωθυπουργού είναι η σύγκλιση ενός ακόμα συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Πληροφορίες που θέλουν μεταμεσονύχτια επικοινωνία απεσταλμένου του Γ. Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΝΔ, διαψεύδονται κατηγορηματικά από τη Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: