Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Το Νοσοκομείο Παίδων η «Αγία Σοφία» ευχαριστεί του αιμοδότες της Πάρου




Προς: 

Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών 

Πάρου Αντίπαρου«Μαρία Ναυπλιώτη»

Όλοι εμείς, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και οι μικροί μας ασθενείς και οι πάσχοντες με Μεσογειακή Αναιμία, του Νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία», θεωρούμε τους εαυτούς μας ευλογημένους που έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και κατά επέκταση με τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου, τους Εθελοντές Αιμοδότες, δηλαδή.

Ανθρώπους θετικούς, ψύχραιμους και ευαισθητοποιημένους, που ενόψει πανδημίας δεν δίστασαν να προσέλθουν στη Χειμερινή Αιμοδοσία, γιατίδεν ξεχνούν ότι δίπλα μας βρίσκονται άνθρωποι που παλεύουν πολύ σκληρά για τη ζωή τους.

Στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου τους, οι εθελοντές προσήλθαν με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19, για να προσφέρουν το πιο πολύτιμο δώρο ζωής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» για την εξαιρετική στήριξη και βοήθεια τους, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Δώσατε το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Δώσατε πνοή ζωής

Σοφία Ιωαννίδου

 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 

 

                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: