Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Προς τους κυβερνώντες: Εφαρμόστε μέτρα που δίνουν ελπίδα και προοπτική.

 


 Όταν τα μέτρα που παίρνετε για την ανάσχεση της πανδημίας δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε και άλλα ή να παρατείνετε τα υπάρχοντα.

Αντίθετα θα πρέπει να προβληματιστείτε γιατί σημαντικός αριθμός πολιτών δεν πειθαρχεί, αλλά βρίσκει τρόπους και ξεφεύγει.

Προφανώς οι πολίτες αρνούνται να συμβιβαστούν με τον περιορισμό των ατομικών τους ελευθεριών, που παραβιάζει ακόμα και το οικογενειακό άσυλο, αφού καθορίζει μέχρι και τον αριθμό των συγγενικών προσώπων που θα καθίσουν στο πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Προφανώς οι πολίτες που έμειναν χωρίς δουλειά και βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανέχειας και της πείνας, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε απαγορεύσεις που τους καταδικάζουν στον από ασιτία θάνατο.

Προφανώς οι πολίτες αρνούνται να συμβιβαστούν με τα οριζόντια μέτρα που εξομοιώνουν την Πάτρα με την Ανάφη και τη Λάρισα με την Δονούσα. 

Η φιλόδοξη προσπάθεια σας να φυλακίσετε τη ζωή των πολιτών σας ξεπερνά, γιατί αντιστρατεύεται βασικές ανθρώπινες λειτουργίες.

Είναι σαν να αφαιρείτε από τον αέρα που αναπνέουμε το  οξυγόνο και να μας καταδικάζετε σε ασφυξία.

Πάρτε στοχευμένα μέτρα με θετικό πρόσημο.

Αποδεσμεύστε από τις απαγορεύσεις  περιοχές που είναι καθαρές ή  με ελάχιστο επιδημιολογικό φορτίο και δημιουργείστε σ΄αυτές δίχτυ ασφαλείας κατά του εισβολέα ιού.

Εφαρμόστε μέτρα που δίνουν ελπίδα και προοπτική.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: