Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Περί χαφιεδισμού και κοινοχρήστων χώρων ο λόγος.




Χαφιές δεν είναι όποιος υπερασπίζεται τους κοινόχρηστους χώρους και καταγγέλλει στο Δήμο τους καταπατητές. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν οι καταγγέλλοντες είναι δημοτικοί ή κοινοτικοί σύμβουλοι, που έχουν δώσει όρκο για την υπεράσπιση των δημοτικών συμφερόντων.

Χαφιές είναι ο δημοτικός άρχοντας, που ενεργεί για την επαναφορά των πραγμάτων στην πρότερη κατάσταση, αφού  προηγουμένως έχει ενημερώσει τους καταπατητές για το ποιοι είναι οι καταγγέλλοντες. Δηλαδή, «παιδιά εμείς θα κάναμε τα στραβά μάτια, αλλά αυτοί σας κατήγγειλαν και επομένως δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά». 
΄
Καλούμε τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους είτε ανήκουν  στην πλειοψηφία είτε στην αντιπολίτευση να συνεχίζουν να υπερασπίζονται τους δημοτικούς χώρους από τους επίδοξους καταπατητές, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες. Είναι στις βασικές τους υποχρεώσεις.

Παλαιότερα ο αείμνηστος Ευθύμιος Κεμπάμπης και ο Στέλιος Φραγκούλης έδωσαν μάχες που έφτασαν μέχρι τη δικαιοσύνη, υπερασπιζόμενοι τους κοινόχρηστους χώρους, ο πρώτος ως πρόεδρος της κοινότητας και ο δεύτερος ως δήμαρχος Πάρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: