Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τα ΕΛ-ΤΑ της υπομονής και της ταλαιπωρίας



Ήταν κάποτε, οι διανομείς των ΕΛ-ΤΑ, οι αγγελιαφόροι της χαράς ή της λύπης σε κάθε χωριό  ή απόμακρη «κατοικιά» της Πάρου.

Και βέβαια τότε δεν περίμενες στην ουρά για να στείλεις ένα γράμμα ή να εμβάσεις χρήματα.
Ήταν τότε που Ελληνικά Ταχυδρομεία ανήκαν εξ ολοκλήρου στο δημόσιο.

Τώρα αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας, λόγω κορονοϊού, τα ΕΛ-ΤΑ της Πάρου μας προσθέτουν επιπλέον ταλαιπωρία και δοκιμάζουν την υπομονή όχι μόνο τη δική μας αλλά και των ελάχιστων υπαλλήλων του.

Με 4 μόνιμους εργαζόμενους και 2 ενοικιαζόμενους (υπάρχουν και τέτοιοι στις μέρες μας), όταν έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιοι, διεκπεραιώνεται πλήθος εργασιών, (ταχυδρομικές, χρηματοοικονομικές και τραπεζοασφαλιστικές υπηρεσίες καθώς και προϊόντα δικτύου λιανικής)  με εμφανή την κόπωση και την αδυναμία ανταπόκρισης στις ανάγκες του πληθυσμού της Πάρου.

Και τώρα που προστέθηκε το «Πόρτα- Πόρτα» με ένα εργαζόμενο και εκατοντάδες δέματα καθημερινά να παραλαμβάνονται  γίνεται αντιληπτό το πόσο γρήγορη είναι  η υπηρεσία αυτή, που ο λόγος που συστήθηκε ήταν η ταχύτητα παραλαβής και παράδοσης αντικειμένων.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και περιμένουμε  να συμβεί το ίδιο από το Επαρχείο, το Δήμο και τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: