Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΖΕΜΑΛΗ ΜΗΛΙΑΖΗΜ


ΨΗΦΙΣΜΑ 



                         ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 

            "Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ"




Η Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξεκίνησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του συναδέλφου Τζεμαλή Μηλιαζήμ,  αναπληρωτή εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής, με την μορφή «Προκαταρκτικής Εξέτασης», , προκειμένου, όπως επικαλείται, να διαπιστωθεί αν τον Μάρτιο του 2020 τέλεσε πειθαρχικό παράπτωμα, εξαιτίας αναρτήσεων που του αποδίδονται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η κίνηση αυτή τρεις ολόκληρους μήνες μετά την τέλεση του υποτιθέμενου πειθαρχικού παραπτώματος δημιουργεί ερωτηματικά για τα κίνητρα και την προέλευση της δίωξης.
Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ είναι ένας αναπληρωτής εκπαιδευτικός, που έχει πρωτοστατήσει σε όλους τους αγώνες των αναπληρωτών ειδικής αγωγής και του εκπαιδευτικού κινήματος συνολικά. Έχει μακρόχρονη συνδικαλιστική παρουσία στον εκπαιδευτικό χώρο, υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης και –επανειλημμένα – αντιπρόσωπος του συλλόγου στις γενικές συνελεύσεις αντιπροσώπων της ΔΟΕ.

Διαχρονικά, αγωνίζεται για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών. Για τη δράση του αυτή άλλωστε είχε στοχοποιηθεί και από μέλη της Χρυσής Αυγής που του είχαν επιτεθεί και οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα.           
Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ συνέχισε να αγωνίζεται ενάντια στη χρήση καμερών στα σχολεία και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική. Φαίνεται πως ορισμένοι  κύκλοι δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ένας εκπαιδευτικός από τη μειονότητα σηκώνει το ανάστημά του και αγωνίζεται μαζί με τους συναδέλφους του.
Μπροστά στην ένταση των αγώνων ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και των κινητοποιήσεων ενάντια στον ρατσισμό επιχειρείται η φίμωση των αγωνιστών του εκπαιδευτικού και αντιρατσιστικού κινήματος. Η λογοκρισία και η τρομοκρατία των εκπαιδευτικών δε θα περάσουν.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π. Ε. Πάρου- Αντιπάρου « Π. Καλλιέρος» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον συνάδελφο Τζεμαλή Μιλιαζήμ.
Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε δίωξης σε βάρος του.
Καλούμε  τους Συλλόγους Εκπ/κλών Π. Ε. της χώρας να συμπαρασταθούν στον συνάδελφο καθώς και  τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος να στηρίξει  συνδικαλιστικά και νομικά τον αγωνιστή εκπαιδευτικό Τζεμαλή Μιλιαζήμ για να σταματήσει άμεσα η δίωξη.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα και κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα να καταδικάσουν απερίφραστα τις μεθοδεύσεις φίμωσης των  εργαζόμενων αγωνιστών κατά του ρατσισμού και  της μισαλλοδοξίας

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                                                          Η γραμματέας
Μαριαλένα Παναγάκη                                                        Μαρία Μησίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: