Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Θετικά αποτιμούμε τις τηλε-διασκέψεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ



Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο νομού τους τελευταίους μήνες και για να είμαστε πιο σαφείς μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019, σταδιακά έχει αρχίσει να αναπτύσσει αξιόλογη δραστηριότητα.

Δεν είναι μόνο τα σχεδόν καθημερινά ενημερωτικά δελτία που στέλνει στα ΜΜΕ των Κυκλάδων.

Δεν είναι οι συχνές παρεμβάσεις του βουλευτή Νίκου Συρμαλένιου για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στις Κυκλάδες.

Είναι και οι προσφάτως καθιερωμένες πλέον τηλε-διασκέψεις  της Νομαρχιακής Επιτροπής σε συνεργασία με το Νίκο Συρμαλένιο για σοβαρά ζητήματα όπως είναι ο τουρισμός, η υγεία και ο πολιτισμός.

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον όλες τις τηλε-διασκέψεις, στις οποίες πήραν μέρος στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όπως πρώην υπουργοί και τομεάρχες του κόμματος.

Χαρακτηριστικό όλων αυτών των τηλε-διασκέψεων που η κάθε μια κράτησε περίπου τρεις ώρες, ήταν η μεγάλη συμμετοχή Κυκλαδιτών όλων των αποχρώσεων από τα περισσότερα νησιά.

Μίλησαν δήμαρχοι, εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων και συλλόγων, καθώς και φυσικά πρόσωπα που υπηρέτησαν χώρους, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, η υγεία και ο πολιτισμός, καταθέτοντας σημαντικές προτάσεις για την αντιμετώπιση μιας εξαιρετικά δύσκολης και πρωτόγνωρης πραγματικότητας (εξαιτίας του κορονοϊού), με πρώτο θύμα τον τουρισμό και την οικονομία των νησιών μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον στο δικό μας νομό, φαίνεται να έχει απαλλαγεί από την εσωστρέφεια, που γενικότερα τον διακρίνει  και αποφάσισε την επανασύνδεσή του με τις τοπικές κοινωνίες των Κυκλάδων.

Και αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη για όλους μας.

Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον βέβαια, εάν και άλλες κομματικές οργανώσεις του νομού ανέπτυσσαν την ίδια ή σχεδόν την ίδια δραστηριότητα και κυρίως η νομαρχιακή οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος της οποίας η επικοινωνία με κρίσιμα υπουργεία που μας αφορούν είναι ή εικάζουμε ότι είναι χωρίς εμπόδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: