Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ


Τη  Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 18:30,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Χρήστου Λαμπράκη,  στα  πλαίσια  του Προγράμματος της Eurobank  « Η  Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», πραγματοποιήθηκε η  τελετή  βράβευσης  των αριστούχων απόφοιτων των Λυκείων της χώρας, οι οποίοι συγκέντρωσαν τον υψηλότερο  αριθμό  μορίων στις  Πανελλαδικές  Εξετάσεις  2019.
                                                                                                                                                   Επιπλέον,  βραβεύτηκε  το Λύκειο   κάθε νομού  της χώρας,  του οποίου  ο  αριστούχος απόφοιτος  συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό μορίων στο νομό. Το Γενικό Λύκειο Πάρου βραβεύτηκε, διότι ο αριστούχος απόφοιτος Παππάς Δημήτριος  του Ευάγγελου  συγκέντρωσε 19.276 μόρια,  που  ήταν   ο  υψηλότερος  αριθμός μορίων  στο Νομό Κυκλάδων. Το βραβείο του Λυκείου  παρέλαβε η  κ. Γυφτοπούλου Παναγιώτα , Μαθηματικός του Γενικού Λυκείου Πάρου.
  
 Πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά  την τελευταία πενταετία, που βραβεύεται το Γενικό Λύκειο Πάρου, διότι  αριστούχος απόφοιτός  του  συγκεντρώνει σε Πανελλαδικές Εξετάσεις τον υψηλότερο αριθμό μορίων  στο Νομό Κυκλάδων.

Ο  Διευθυντής
Καρποδίνης Ανδρέας Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: