Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας







Γράφει ο Σπύρος Καλακώνας

H επίκληση της ανάγκης για Αλήθεια στη ζωή μας εκ μέρους της Ιωάννας Παπαγεωργίου, δυστυχώς για εκείνην στηρίχθηκε πάνω σε ψευδείς αναφορές σε παρελθόντα γεγονότα, που προσβάλλουν βάναυσα και την ίδια την Αλήθεια και οπωσδήποτε τη νοημοσύνη μας.

Η Αλήθεια στο όνομα της οποίας ομνύει πίστη, λοιπόν έχει ως εξής:

Πρόεδρος το 1999 στο σύλλογο γονέων-κηδεμόνων της Αγκαιριάς δεν διετέλεσε ούτε η ίδια, ούτε η Ν.Σικαλιά στην οποία αναφέρεται. Επιπλέον δε, καμία συμμετοχή στην έμπνευση και εισήγηση της ιδέας διοργάνωσης εκδήλωσης προς τιμήν των αγωνιστών του Πολυτεχνείου δεν είχαν.

Άλλωστε αυτή είχε διατυπωθεί εκ μέρους μου στο Δ.Σ. (στη σύνθεση του οποίου δεν περιλαμβάνονταν εκείνες) του συλλόγου ήδη από τον Οκτώβριο του 1998, οπότε κι ανέλαβα πρόεδρος στον σύλλογο, αλλά για καθαρά τεχνικούς λόγους και μη επαρκή χρόνο προετοιμασίας δεν πραγματοποιήθηκε, κάτι που συνέβη την επόμενη χρονιά από το νέο Δ.Σ. (μέλη του οποίου εκλέχτηκαν τον Οκτώβριο του 1999 και οι προαναφερόμενες).

Πριν από μένα πρόεδρος στο Δ.Σ. (μέλος του οποίου ήμουν κι εγώ) του συλλόγου διετέλεσε ο Νικήτας Τριαντάφυλλος.

Τον Γενάρη του 2001, έπειτα από την παραίτησή μου, ανέλαβε πρόεδρος η Ν. Σικαλιά.

Το εικονιζόμενο δίπλωμα που επισυνάπτω, είναι από την πρώτη επίμαχη διοργάνωση και αποτελεί ένα ελάχιστο τεκμήριο της απαράδεκτης επιχείρησης παραχάραξης της ιστορίας του συλλόγου.

στις Νοεμβρίου 30, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: