Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η αδράνεια έχει κόστος


Μας εντυπωσιάζει το γεγονός,  ότι ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί η Κοινότητα Πάρου στο κτίριο που της παραχώρησε η Δημοτική Αρχή, πίσω από το ΚΑΠΗ.

Τι περιμένει;  Να της το ετοιμάσουν  οι δημοτικές υπηρεσίες;  Μα έχουν άλλες εντολές και  άλλες προτεραιότητες. Όμως η όποια καθυστέρηση στη λειτουργία των γραφείων είναι απώλεια πολύτιμου πολιτικού χρόνου.

Το ερώτημα είναι πλέον κατά πόσον υπάρχει βούληση  για άμεση εγκατάσταση της Κοινότητας στο παραχωρηθέν κτίριο.. Και αναφερόμαστε στο σύνολο του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Γιατί οι κοινοτικοί σύμβουλοι, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παροικιάς είναι αρκετοί για να προετοιμάσουν το χώρο και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν διαθέσιμοι.

 Απλά περιμένουν τη σχετική εντολή από την  Πρόεδρο.

Η έλλειψη γραμματέα ασφαλώς δημιουργεί πρόβλημα. Όμως και αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εκ των ενόντων. Υπάρχουν σύμβουλοι που γνωρίζουν γραφή, ανάγνωση και χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επειδή ακόμα και το τελευταίο κατάστημα διαθέτει ένα μικρό χώρο με γραφείο και φακέλους,  αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα γραφεία της Κοινότητας.

 Η αδράνεια έχει κόστος …και πολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: