Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Δώστε επιτέλους λύση στη στέγαση της Κοινότητας Πάρου




Το δημοτικό κτίριο, που βρίσκεται πίσω από το ΚΑΠΗ,  παλαιότερα στέγαζε την Κοινότητα Πάρου, στη συνέχεια τη μικρή δημοτική βιβλιοθήκη, μετά την τεχνική Υπηρεσία και τώρα στεγάζει το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων.

Πρόσφατα επισκέφτηκε το χώρο ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαργαρίτα Αργουδέλη και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Στατικά το κτίριο το βρήκαν σε καλή κατάσταση.

Απλά χρειάζονται κάποιες βελτιωτικές εργασίες, που όμως δεν εμποδίζουν την εγκατάσταση της Κοινότητας, ενώ αυτές θα εκτελούνται.

Κατά συνέπεια δεν βλέπουμε το λόγο άλλης καθυστέρησης, προκειμένου η Κοινότητα να ξεκινήσει τη λειτουργία της με τρόπο οργανωμένο.

Οι παρεμβάσεις του Αντιδημάρχου Πάνου Κεμπάμπη προς την κατεύθυνση της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος της Κοινότητας υπήρξαν ουσιαστικές και αυτό καταγράφεται στο ενεργητικό του. Μέχρι και την κλειδαριά της εισόδου στο κτίριο άλλαξε.

Έφτασε μάλιστα, με τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να προσφέρει τα κλειδιά του κτιρίου σε κοινοτικούς και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.


Επειδή το πράγμα έφτασε να γίνεται και πλάκα στα καφενεία της Παροικιάς, εκθέτοντας εαυτούς και αλλήλους και επειδή τα προβλήματα της Παροικιάς δεν είναι της πλάκας, λύστε επιτέλους το πρόβλημα και ξεκινήστε οργανωμένα τη δουλειά.

Ο πολιτικός χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα, από όσο νομίζουν κάποιοι και η τουριστική περίοδος πρέπει να μας βρει σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν των προηγούμενων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: